Tein Open Café -blogin ohjetta
mukaillen meetvurstipiirakkaa, hienoisia muutoksia alkuperäiseen
ohjeeseen siis. Oli hyvää! Alla on ohje sellaisena kuin itse tein. Tällä
ohjeella tulee uunipellillinen piirakkaa. Pahoittelen huonoa kuvaa.
OHJE:
Pohja:
2 (á 400 g) Sunnuntai ruisperunataikinaa
Täyte:
6 dl ruokakermaa
4 munaa
2½ dl rucolasalaattia pienittynä
200 g kirsikkatomaatteja
200 g meetvurstia
2 dl juustoraastetta
1 tl mustapippuria
Päälle:
1½ dl juustoraastetta
Sulata ruisperunataikinat pakkauksen ohjeen mukaan. Painele taikinat leivinpaperoidun uunipellin pohjalle ja reunoille.
Sekoita kerma ja munat kulhossa. Lisää
muut täytteen ainekset, meetvursti esim. suikaleiksi leikattuna. Kaada
seos pohjan päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200
asteessa 30-40 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti