Sivut

21. tammikuuta 2014

Piparijäädyke

Meillä jäi joululta pipareita ja ystäväni vinkkasi Facebookissa piparijäädykkeestä. Hyvin helppo ohje! Itse asiassa vanhin poikani oli tässä pääkokkina, minä avustin. Jäädyke on tosi hyvää!


OHJE:

n. 150 g pipareita
1 prk vatkautuvaa vaniljakastiketta (esim. Flora vanilla)
1 prk rahkaa

Murusta piparit. Vatkaa vaniljakastike kevyeksi vaahdoksi. Sekoita vaniljakastikevaahto, rahka ja piparimurut keskenään. Laita massa rengasvuokaan ja vuoka peitettynä pakastimeen. Pakasta jäädykettä mielellään yön yli.

1 kommentti:

  1. OI NAM,tätä testaan! Pipareita on vieläkin jäljellä, eikäniitä oikein viitsiis sellaisinaan enään syödä. Tämä onkin hyvä jälkiruoka viikonlopuksi.

    VastaaPoista